Hier lees je alles over wat belangrijk is in het leven van mannen!

Blatter geef mij het voetbal terug!

FBI onderzoek naar de FIFA

Kopzorgen voor Blatter?

Kopzorgen voor Blatter?

De heer Blatter blijft nog steeds volhouden schone handen te hebben en zich nooit schuldig te hebben gemaakt aan corrupte zaken. Sterker nog hij beweert met droge ogen dat hij het hele FBI onderzoek naar de FIFA een positieve wending vind. Dit is de officiële lezing van de FIFA. Nu worden de zogenaamde rotte appels uit de organisatie gewerkt. Fraudeurs moeten aangepakt worden en geweerd uit de organisatie zo stelt hij na de uitkomsten en arrestaties naar aanleiding van het FBI onderzoek naar de FIFA.

De verkiezingen komen eraan en enkele dagen ervoor vinden er opvallende arrestaties en invallen plaats. Zo zou er voor minimaal 150 miljoen gefraudeerd zijn door de  opgepakte kopstukken  stelt het FBI onderzoek naar de FIFA, opvallend veel Zuid-Amerikanen overigens. Een goede timing zou je denken. Heel de wereld wil Blatter namelijk weg bij de FIFA, behalve zij die hij goed betaald, met dit nieuws kan hij de verkiezingen toch bijna niet meer winnen. Ze durven vast niet meer op hem te stemmen en hij zelf zal het nu toch ook wel Spaans benauwd krijgen.

FBI onderzoek naar de FIFAHelaas heeft het er alle schijn van dat hij het toch weer slim weet te spelen. Hij schiet niet in de verdediging want daarmee zou hij op zijn minst toe geven dat hij iets had af geweten van alle praktijken. En dat zou hem uiteraard erg schaden zo vlak voor de verkiezingen. Zelfs president Poetin laat van zich horen over deze kwestie en stelt dat Amerika zich niet moet mengen in deze kwestie met hun FBI onderzoek naar de FIFA. Zo wordt er dus ook op het hoogste niveau gesproken door meerdere politici en gaat deze zaak verder dan alleen het voetbal.

Wat Blatter nu doet is het enige wat hij in mijn ogen kan doen in deze situatie om zijn positie te redden. Hij speelt de vermoorde onschuld en stelt blij te zijn met alle uitkomsten van de FBI onderzoeken . Want op deze manier word de FIFA weer een stukje schoner gemaakt en dat is iets waar hij zelf ook al mee bezig was zo beweerd hij. Ik ben zoooo bang dat het hem ook dit maal weer gaat lukken om herkozen te worden en dat hij aan zijn 5e ambtstermijn mag beginnen.

“Met het WK in Qatar moeten we waarschijnlijk al naar een evenement gaan kijken met een warme Chocomel in de hand. Kou lijden op de pleinen van Nederland als Memphis ons tegen Brazilië in de verlenging naar de halve finale schiet.”

memphis depay nederlands elftal

Ik kijk argwanend naar de toekomst en wat er verder  gaat gebeuren onder het dictatoriale bewind van Blatter. Met het WK in Qatar moeten we waarschijnlijk al naar een evenement gaan kijken met een warme Chocomel in de hand. Kou lijden op de pleinen van Nederland als Memphis ons tegen Brazilië in de verlenging naar de halve finale schiet. Brrrrrrr bij elke gedachte aan Blatter lopen de rillingen over mijn rug maar ik ben bang dat dit nog niet zo snel voorbij is als ik graag zou willen.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>