Hier lees je alles over wat belangrijk is in het leven van mannen!

Over gewone Mannen interesses

Geen profvoetballer kunnen worden, nooit bergen met geld verdiend op de beurs en nooit het winnende lot in de loterij gehad. Geen probleem ik ook niet. En toch geniet ik van het leven!

De meeste websites voor mannen  gaan over dure auto’s, de dikste huizen, dure vakanties naar Hawaï en andere onbereikbare zaken voor de gewone man. Voor ons gewone mannen is dit niet allemaal weggelegd. Wij houden ons bezig met belangrijkere zaken. Verloopt onze carrière wel zoals we willen, zijn er nog leuke dingen te doen en hoe zien we er goed uit voor de dames ( zonder € 100,- per uur voor een personal trainer neer te leggen).

crouch

Peter Crouch met zijn vrouw Abigail Clancy

Daarom is deze website bedacht. Zaken belichten waarmee de gewone man in het dagelijkse leven te maken heeft. Artikelen schrijven over wel haalbare zaken. En natuurlijk dromen wij, gewone mannen, ook over het hebben van een wagenpark net zoals Floyd Mayweather of de feetjes van Dan Bilzerian of de bankrekening van een voetbalster en de daarbij behorende privileges. De voormalig Engels international Peter Crouch heeft hierover de prachtige onliner: Wat zou je zijn als je geen voetballer was geworden? Waarop hij antwoorde, MAAGD.

Er zullen op manneninteresses dan ook genoeg mooie zaken belicht worden met de mooiste plaatjes om bij weg te dromen.  Iedereen moet ook blijven dromen en fantaseren natuurlijk, wellicht zorgt dit juist voor jouw ambitie.

Denk hierbij maar eens aan Memphis Depay en zijn motto “Dream, believe, achieve” of aan Richard Branson zijn motto “Screw it, lets do it”.

Dat laatste motto heeft er ook voor gezorgd dat deze website er nu is. Het world wide web miste nog een goed mannenblog over de gewone man. De gewone man die een breed interesse veld heeft van geschiedenis tot sport en van eten tot geld zaken. Deze website gaat nu die leegte opvullen. 1 probleem, ik heb geen verstand van websites bouwen. Ik ben me er toch in gaan verdiepen en dacht “screw it, ik ga het gewoon doen”. En eerlijk is eerlijk het voelt goed om de stap gezet te hebben.

Hopelijk ervaren jullie op de website net zoveel lees plezier als het schrijven ervan al gegeven heeft.

 Manneninteresses gewoon voor gewone mannen!

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bulk mei 2015