Hier lees je alles over wat belangrijk is in het leven van mannen!

Speciaal bier

Speciaal bier

Speciaal bier

Heb jij de wereld van het speciaal bier al ontdekt? Het drinken van speciaal bier wint snel aan populariteit in Nederland. Waar bier vaak gezien word als alcoholische versnapering om lekker dronken te worden om zo de stapavond nog leuker te maken, of om moed in te drinken om toch op die mooie dame af te stappen, daar verdiepen steeds meer mensen zich in de wereld van het speciaal bier. De opkomst van de social app untappd speelt hier zeker een rol in.

Er zijn ontelbaar verschillende soorten speciaal bier. Iedereen is wel bekend met pils (het gewone bier), wit bier en Radler ken je ook vast wel maar zegt Quedrupel of Black IPA je ook nog iets? Als je bij het lezen van deze woorden al dorst krijgt dan ben je waarschijnlijk al bekend in de wereld van het proeven van speciaal bieren. Met de komst van untappd, ook leuk om je vrienden jaloers te maken dat jij net dat ene speciaal bier hebt kunnen Bier Belgischkopen, lijkt het een ware sport geworden om zoveel mogelijk verschillende soorten speciaal bier te proeven en drinken. Denk hierbij aan Belgisch bier zoals Westmalle of, volgens vele bierkenners beste bier van de wereld, Westvleteren 12.

Als je het leuk vind om regelmatig te lezen over speciaal bier dan is het een must om deze pagina regelmatig te bezoeken. Hier verschijnen leuke nieuwtjes en tips over speciaal bier en waar je deze bijvoorbeeld kan gaan drinken of bestellen maar ook untappd zal hier besproken worden.

Hopelijk gaan we je hier vaker terugzien. Voor nu zou ik zeggen neem eens een kijkje op de website BierLab en laat je verrassen door de enorme kennis over en keuze aan speciaal bieren die zij hebben. Of bestel alvast een van de bierpakketten voor een heerlijk avondje bierproeven!

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bulk mei 2015